2021 Maaşları Zamları

2021 Maaşları ay çiçek yağına % 68 zam yapılıyor emekliye ve çalışanlara % 9, zam veriliyor. Bozup bozup harcayın hayırlı olsun Memur zammı 2021 ne olacak? Memur ve emekli zammı son dakika gelişmeleri Memur zammı ve emekli zammı ne kadar olacak? Ocak ayının yaklaşması ile birlikte memur ve emekli maaşlarına yeni yılda ne kadar zam yapılacak merak edilmeye başlandı. Emeklilere Ocak ve Temmuz ayında olmak üzere yılda iki kere yapılan zam bu yıl ne kadar olacak? Maaşlarına yapılan zam oranlarında enflasyon rakamları belirleyici olurken Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yapılacak zam oranları ile ilgili beklentiler de oluşmaya başladı. Peki, bu yıl memur zammı ne kadar olacak? 1 Emekli ve memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Yıl sonunun gelmesi ile birlikte yeni yılda maaşlara gelecek zam oranları ne olacak araştırılmaya başlandı. Beklenen zam oranları öğretmen, polis, işçi, hemşire maaşlarına nasıl yansıyacak? İşte son dakika memur ve emekli zamları ile ilgili değerlendirmeler. 2 MEMUR ZAMMI NE KADAR OLACAK? Memur ve memur emeklileri yeni yılda yüzde 3 zamma ilave olarak 4.1 puan da enflasyon farkı alacak, toplam zam oranı da yüzde 7.1’e ulaşacak. 2021 yılında olası senaryo geçekleşirse memur 3.812 TL ücret alırken yeni maaşı 270 lira artarak 4.082 lira olacak. Memur emeklisi ise 2.717 TL ücret alırken yeni maaşı 193 lira artarak 2.910 lira olacak. Diğer sektörlerdeki zam oranları da netleşmeye başladı. Örneğin Bekçi(9/4) 3.590 lira alırken yeni maaş zammı ile birlikte bu rakam 255 lira artarak 3.845 Türk lirasına çıkması bekleniyor.