06.07.2013   13:36:07

KAMU-DER 2013 DOSTLUK YEMEĞİ ANKARA DA VERİLDİ

KAMU-DER’den Dostluk Yemeği

Genel Başkanı Cevdet Baştuğ’un yaptığı KAMU-DER(Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği) Ankara Buldum Otel’de kaynaşma yemeği verdi.
İlginin yoğun olduğu kaynaşma yemeğinde konuşan Baştuğ;
“KAMU-DER hiçbir siyasi partinin veya sivil toplum kuruluşunun ne ön bahçesi ne de arka bahçesidir. KAMU–DER bağımsız, tarafsız, vatanını milletini seven ve hizmette sınır tanımayan bir sivil toplum kuruluşudur.

İşte KAMU-DER sizsiniz diyorum, sağımda MHP Kadın Kolları Gnl. Bşk. Yrd. Kadriye Köse, solumda AK Partili Bld. Bşk. Hüseyin ilhan, karşımda CHP Sincan ilçe Bşk. Ömer Yılmaz, diğer tarafta SP’li ve BBP’li temsilciler var. Bunun için KAMU-DER Siz’siniz diyorum” dedi.
.
KAMU-DER tarafından tertiplenen kaynaşma yemeğinin ardından hatıra fotoğrafının çekildiği programa Prof. Dr. Emekli Albay Namık Kemal BİNGÖL, MHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kadriye Köse, MEB Eski Müşaviri ve MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Eren, Nasrettin Hoca Belde Belediye Başkanı Hüseyin İlhan, CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, Siirt Milletvekili, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Danışmanı Ali Eren, İşadamları Şakir Seven, Mesut Karadağ, İşkadını Ülkü Kabaş ve Kurtalan TV Temsilcisi Semih GÜL ve çok sayıda kamu görevlisi katıldı.

İlgili Resimler

Bugün Yerel Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirsiniz
ADALET VE KALKINMA PARTİSİ (AKP)
CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP)