KAMU-DER 7. Geleneksel iftar yemeğini Buldum Otel’de verdi.

Cevdet Baştuğ KAMU-DER 7. Geleneksel iftar yemeğini Buldum Otel’de verdi.

Kamu-Der iftar yemeğine katılan bizi yalnız bırakmayan CHP Ankara İl Başkan Yrd. Şehmus KESER Sincan CHP ilçe Başkanı Ömer Yılmaz Ak Parti İl Başkanı Yrd. Davut Bektaş Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Ayşe TEK Edip BALCI PRF. DR Namık Kemal BİNGÖL, Dr. Ubeydullah, sevgili Büyük Anadolu Birliği Genel Başkanı Yusuf Çelik, Naim Lale, hakim ETİKE, Mısırdan gelen konuğumuz Gamze Özeren, Fas’dan gelen konuğumuz Ayhan Kızılkan, eğitimci Bahtiyar Yıldırım, Bahattin Altunakar, Adem Hiçyılmaz, Gülşah Irk, Gar Müdürü Mehmet Koçak, Malatya İl temsilcisi Mustafa Vural Siirt, İl temsilcisi Murat BAŞTUĞ ve çok sayıda kamu görevlileri katıldı. Siirt milletvekili Afif Demirkıran, Ankara milletvekileri Bulent Kuşoğlu, Nurdan Şanlı, Tulay Selamoğlu, Levent Gök birer telgraf göndererek önceden planlanmış programlarından dolayı mazeretlerini bildirerek tüm katılımcılara sevgi ve saygılarını ilettiler. Yemekte kısa bir konuşma yapan Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet BAŞTUĞ
ise bu gece mübarek kadir gecesi olduğunu tüm inanların kadir gecesini tebrik ederek hastanelerde ve hasta yatağında yatan tüm hastalara allahtan acil şifalar diledi.

Genel Başkan BAŞTUĞ dernekler yardımlaşma, dayanışma, kaynaşma için kurulur. Biz de Kamu-Der’i bunun için kurduk. Kamu-Der olarak bu görevi layıkıyla, başarı ile yaptığımıza inanıyorum dedi ve tüm konuklara iyi ki varsınız iyi ki geldiniz, hoş geldiniz diyerek sevgi ve saygılarını sundu.

Buldum Otel Yönetim Kurulu Başkanı Cuma UÇAR’a, Kamu-Der’e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür plaketi verildi. Plaket, Kamu-Der adına Prof. Dr. E. Albay Namık Kemal BİNGÖL tarafından otel genel müdürü Tuba Güney’e verildi.

iftar-1

iftar-2