Antalya Kamu-Der’den Genel Merkeze Ziyaret

Genel Merkeze ziyaret

Kamu Der Antalya il Temsilcisi
Sevgi Kuru Başkanlığında Konyaaltı
Temsilcisi Yunus Bayatlı kumluca ilçe temsilcisi Av. Demet Yeşilkaya Kepez ilçe temsilcisi Ayla Nalcı ve Prof. Dr. Fatma Gürbüz genel merkezi ziyaret ederek tanışma, dayanışma ve kaynaşmaya vesile oldular. Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet BAŞTUĞ Türkiye’deki, STK õnemine değinerek ülkemiz çetin günlerden geçiyor, ilkelerimiz ūlkemizdir, sevdamız ise Türkiye’dir. Önce vatan sonra Kamu- Der dedi.
Prof. Dr. Fatma Gūrbüz Kamu der il Başkanı, Sevgi Kuru Konyaaltı il Temsilcisi, Yunus Bayatlı Ankara il Temsilcisi, Bayhan Ünal Gõlbaşı Temsilcisi, Dilek Yaka ve Genel Başkan Yrd. M. Ali Demirci Genel Mali Sekreter Hamdi Berber yemekte sõz alarak
güncel konuları hakkında gõrüşlerini dile getirdikten sonra Antalya’dan gelen konuklara Teşekkūr Plaketleri takdim edildi.
Kamu-Der Genel Başkanı
Cevdet BAŞTUĞ, Antalya’dan gelen konuklarımızla tanıştık, kaynaştık dayanışma içinde olacağız herkesin konuşmasından not aldım. Tüm konuşmaların õzü bu Eğitim Eğitim Eğitim, işsizlik ve liyakatli atamalar denildi, çok yararlı bir dayanışma oldu hayırlara vesile olsun dedi saygılarını sundu.