• Genel »

Kamu Der Ankara’da, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeni ile Çankaya’da esnaflara ücretsiz olarak Türk bayrağı hediye etti. Bayrak dağıtımı Genel Başkanımız Cevdet BAŞTUĞ tarafından bizzat gerçekleştirildi. Bayrakları kabul eden esnaflar ve çalışanlar büyük sevinç yaşadılar, hep birlikte “İşte Kamu – Der bu davranışınız diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmalıdır diyerek, iyi ki varsınız Kamu – Der dediler.” Genel Başkan Cevdet BAŞTUĞ ise; yaptığı kısa konuşmasında 10 Kasım Atatürk’ü anma nedeni ile Türk Bayraklarını ücretsiz hediye ettik, bu milletimizin bayrağa ve Atatürk’e olan sevgi ve saygıları takdire şayandır. Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. dedi.