Kamu-Der Yeni Genel Merkezin Açılışı

KAMU DER; Muhteşem Projelerine, her gün daha iyilerini daha yenilerini hayata geçirmek ve topluma daha faydalı hizmetler verebilmek adına yeni bürosunda harika bir katılımla açılışı yaptı. Kamu-Der yeni genel merkezin açılışı siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, Sivil Toplum kuruluşu Başkanları, kamu görevlileri ve emeklilerin katılımı ile gerçeklesti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yıldırım KAYA, Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet BAŞTUĞ, Adev Başkanı Suat YARALI ve Danışma kurulu ūyesi Canan ÖRENLİOĞLU ile Genel Sekreter Fehime SUBAŞI tarafından açılış kurdelesi kestiler. Yeni Genel Merkezi, Cumhuriyet Mah. Zafer Meydanı Zafer İş hanı No: 7/20 Çankaya/ANKARA’da faaliyetlerini sürdürecektir. CHP GENEL Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU’nun gönderdikleri çelenkler katılımcıların dikkatini çekti. Törene, MUSİAD Genel Başkan Yardımcısı Gülsüm ÇETİNKAYA, Etimesgut Sincan Baleliler Derneği Başkanı Yurdel ZORBA, Ankara E. Cumhuriyet Savcısı Naim HİSARLI, Kamu-Der Danışma Kurulu Başkanı Av. Mehmet Faruk ÖZER, Danışma Kurulu üyeleri Şahin BAŞARAN, Av.Necla KUBİLAY, İş Adamı Erkan TOKSOY ve basın mensupları Kamu-Der üyeleri katıldı. Ayrıca törende  Genel Başkan Sayın Cevdet BAŞTUĞ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yıldırım KAYA; “Ülkemizde yaşanan deprem felaketi üzerine konuşmaları, her vatandaşımızın acısını kendi acıları saydıklarını söylemeleri dikkat çekti. Yaşanan bu talihsiz afet dolayısıyla açılışta herhangi bir kutlama yapmayarak duyarlılıklarını gösteren Kamu Der Başkanı ve ekibi takdir topladı. Herşeye rağmen duyarlı, seviyeli ve muhteşem bir açılış gerçekleşti. Hayırlı olsun Kamu-Der, hayırlı olsun Türkiye.”