• BİZDEN HABERLER »

Siirt ilimizde Sonsöz gazetesini ziyaret eden Kamu der genel Başkanı “Asgari ücret en az net 3200 tl olmalı” dedi.

Kamu-Der Genel Başkanı, “asgari ücret 3200 TL. olması gerekir” Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ Gazetemizi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ülke gündemine oturan asgari ücret konusunda görüşlerini açıklayan Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, asgari ücretin en az 3200 TL. olmasını belirtti. Açıklanan enflasyon oranlarının gerçekçi olmadığını belirten Genel Başkan Baştuğ, piyasayla açıklanan enflasyon oranının birbirinden çok uzak olduğunu bu nedenle asgari ücretin en az 3200 TL. olması gerektiğini söyledi.

Açıklanan enflasyon oranlarını gerçekçi olmadığını belirten Genel Başkan Baştuğ, piyasayla açıklanan enflasyon oranının birbirinden çok uzak olduğunu bu nedenle asgari ücretin en az 3200 TL olması gerektiğini söyledi.

Siirt ilimizde Sonsöz gazetesi ziyareti

Siirt ilimizde Sonsöz gazetesini ziyaret eden Kamu der  genel Başkanı “Asgari ücret en az net 3200 tl olmalı” dedi.