Siz Önereceksiniz Biz Ödüllendireceğiz

Aynur ÇANAKCI
Kamu-Der Basın Yayın Genel Sekreteri

Kamu-Der Genel Başkanlığından Basın Açıklaması Yönetim kurulumuz kararı ile geneleksel ödül Törenimiz 19 Ekim  cumartesi günü saat 14:00 Ankara’da yapılmasına karar verilmiştir.Yönetim,  denetim, onur ve danışma kurulu üyelerimiz  il ilçe temsilcilerimiz  ve  gönüldaşlarımız bölgelerinde  başarılı  çalışkan      ödülü hak eden    siyasetçi, belediye başkanı, bürokrat, iş insanı, kamu görevlilerini genel merkezimize   bildirilmeniz halinde önerileriniz mutlaka değerlendirilcektir.     Derneğimize ait olan  twitter ve facebook hesapları ile www.kamuder.org.tr adresine de   bildirebilirsiniz.Derneğimizin tek amacı  çalışkan başarılı yöneticilerimiz motivasyon amaçlı  olarak ödüllendirmektir   sizler önereceksiniz biz ödüllendirecegiz.

WhatsApp Image 2019-08-29 at 16.29.30 (1) WhatsApp Image 2019-08-29 at 16.29.30 (2) WhatsApp Image 2019-08-29 at 16.29.30 WhatsApp Image 2019-08-29 at 16.29.31