Genel Başkan Cevdet BAŞTUG'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Sevgili Kamu-Der Ailesi,

Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferle taçlandığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Bu özel gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, bu büyük zaferin yıl dönümünü coşkuyla selamlıyorum.

30 Ağustos, sadece bir zaferin değil, aynı zamanda Türk milletinin hürriyet ve istiklal mücadelesinin de simgesidir. Bu zafer, Türk ordusunun ve komuta heyetinin yüksek kudretini ve kahramanlığını tarihe bir kez daha geçiren eşsiz bir başarıdır. Atatürk'ün ifadesiyle, bu zafer Türk milletinin hürriyet ve istiklal düşüncesinin ölümsüz bir abidesidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, bu büyük zaferi milletimiz adına elde etmişlerdir. Onların önderliğindeki Türk milleti, bağımsızlık ve özgürlük uğruna gösterdiği kararlılıkla tarihin akışını değiştirmiştir.

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bu büyük zaferi kutlarken, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeli, vatanımızın birlik, bütünlük, ve refahı için çalışmalıyız. Türk milleti, tarih boyunca nice zorlukları aşmış, nice zaferlere imza atmış bir millettir. Bu birlik ve dirlik içinde, geleceğe güvenle bakabiliriz.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, bu kutlu günün Türk milleti için daha nice zaferlere vesile olmasını dilerim. Hep birlikte elde edeceğimiz başarılarla aydınlık yarınlara yürüyeceğimize olan inancımızı yineleyerek, yüce Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarım.

Cevdet BAŞTUĞ Kamu-Der Genel Başkanı