Kamu-Der Ankara'da Kaynaşma Toplantısı: Birlikte Güçlüyüz!

Kamu-Der Ankara İl ve İlçe Temsilcileri, Genel Başkan BAŞTUĞ'un liderliğinde Ankara'da kaynaşma toplantısı düzenledi.

Kamu-Der Ankara İl Temsilcisi Selim Haşimoğlu'nun organize ettiği kahvaltılı toplantı, Ankara Buldum Hotel'de gerçekleştirildi. Bu özel etkinliğe, Ankara il ve ilçe temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Kamu-Der'in il ve ilçe temsilcileri, toplantının açılışında kısa konuşmalar gerçekleştirdiler. Ardından, değerli konuklar da düşüncelerini paylaşarak toplantının renklenmesine katkı sağladılar.

Toplantının en dikkat çeken konuşmacısı ise Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet BAŞTUĞ oldu. BAŞTUĞ, konuşmasına depremde hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi, Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve saygı ile anarak başladı. Ayrıca, deprem sonrası yaralananlara acil şifalar dileyerek Türk milletinin dayanışma ruhuna vurgu yaptı.

Genel Başkan BAŞTUĞ, Kamu-Der'in misyonunu vurgulayarak, "Adımız Kamu Der, Soyadımız Türkiye'dir" şeklindeki slogana sadık olduklarını belirtti. Ayrıca, bu toplantıda farklı siyasi görüşlere sahip ve çeşitli düşünceye sahip olan değerli katılımcıların bir araya gelmesinin önemine dikkat çekti. Kamu-Der'in, parayla veya başka kaynaklarla bir araya gelmeyen farklı düşünce sahibi bireyleri bir araya getiren özel bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayarak bu özelliğin altını çizdi.

Toplantı, Kamu-Der'in bir araya getirdiği bu farklı görüşlere sahip insanların birlikte dayanışma içinde olma ve kamu hizmetlerinin geliştirilmesine katkıda bulunma kararlılığını yansıttı. Kamu-Der, Türkiye'nin dört bir yanından gelen temsilcileri ve üyeleri ile ülkenin geleceği için çalışmaya devam etmektedir.