KAMU-DER Bursa Çıkarması: Kamu Der Tanışma Kahvaltı Toplantısı

Kamu-Der Marmara Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kahvaltıda Buluşuyoruz" etkinliği, Bursa Polis Evi'nde Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ'un katılımıyla gerçekleşti. Programa Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Dernek Başkanları, Hemşehri Dernek Başkanları, Muhtarlar, Şehit ve Gazi Yakınları, Basın, Kamu-Der İl ve İlçe Başkanları katıldı. Kamu-Der tarafından yapılan saha çalışmalarında ödül almaya hak kazananlara ödülleri takdim edildi. Görkemli ve şölen havasında geçen toplantıda konuşmak isteyenlere söz verilirken, Bursa için istek, talep, öneri ve şikayetler Kamu-Der yetkilileri tarafından dinlendi. Toplantı, Genel Başkan Cevdet Baştuğ ile hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

"Adımız KAMU-DER, Soyadımız TÜRKİYE"

Birçok siyasi parti bile bir araya gelerek gerçekleştiremediği, her kesimden, her düşünceden, her etnik gruptan ve inançtan Türkiye sevdalısı, Vatan sevdalısı Kamu-Der Gönüllüleri, Türkiye'nin her ilinde ve ilçesinde sizler için çalışmaya devam ediyor. Kamu-Der çalışmaları, bugün olduğu gibi yarında aynı hız ve kararlılıkla devam edecektir.

Genel Başkanımızı Yalnız Bırakmayanlar: Siirt Baykan ve Kurtalan Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ve Siyasi Parti İl Temsilcilerine Kamu-Der Olarak Teşekkür Ediyoruz.

KAMU-DER SİZSİNİZ

BÜYÜK TÜRKİYE GÜÇLÜ KAMU-DER