Kamu-Der Edirne İl Başkanı Melek Yılmaz, Genel Başkan Cevdet Baştuğ'u Ziyaret Etti

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) Edirne İl Başkanı Melek Yılmaz, Genel Başkan Cevdet Baştuğ'u ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette, Genel Başkan Baştuğ'un ilgi ve alakası karşısında duyduğu memnuniyet dile getirildi.

Melek Yılmaz, ziyaret sırasında Genel Başkan Baştuğ ile Kamu-Der'in Edirne'deki çalışmalarını ve ilin kamu görevlilerinin karşılaştığı özlük haklarıyla ilgili konuları görüştü. Kamu-Der'in Türkiye genelinde kamu çalışanlarının temsilcisi olarak önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Yılmaz, Genel Başkan Baştuğ'a çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Başkan Cevdet Baştuğ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kamu-Der'in Edirne'deki çalışmalarının Türkiye genelindeki etkinliğe katkı sağladığını ve kamu görevlilerinin haklarını savunma konusundaki çaba ve kararlılıklarını takdir ettiğini ifade etti.

Bu tür ziyaretler, Kamu-Der'in Türkiye'nin dört bir yanındaki il temsilcilerinin Genel Başkanlarına bilgi aktarması ve dernek çalışmalarını koordine etmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Kamu-Der, kamu hizmetlerinin geliştirilmesi ve kamu çalışanlarının haklarının savunulması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.